Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).
Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søk i:

Avgrens geografisk:

Hjelp for brukere av NBR

Du kan søke etter barnehager i søkefeltet øverst på venstre side, gjøre et "utvidet søk" etter barnehager eller eiere, eller finne barnehager ved hjelp av kartsøk.

Disse åpne nettsidene mot Nasjonalt barnehageregister (NBR) viser primært barnehager i Norge. Registeret inneholder også andre enheter, men disse kan være skjult på NBR sine åpne sider. Enheter som eier eller er juridisk ansvarlig for barnehagene er også i registeret, og kan søkes opp ved "Utvidet søk" i menylinjen øverst på siden.

Identifikatorer som benyttes for identifisering av enhetene i ulike systemer, kan det også søkes på. Et eksepel er organisasjonsnummer som er identifikator i Virksomhets- og Foretaksregisteret (VoF) og i Enhetsregisteret i Brønnøysund (ER).

Kartsøket (på sted/geografi) skjer ved å velge Fylke og evnt. Kommune for så å få et kart over alle barnehagene innenfor det spesifiserte geografiske området. Ved å klikke på "en barnehagemarkør" får man opp barnehagens navn, som igjen er "klikkbart". Klikker man på navnet, kommer presentasjonssiden til barnehagen opp.